De informatie op deze website wordt met grote zorg up-to-date gehouden. We proberen deze informatie op ieder moment juist en volledig weer te geven maar dat is niet altijd mogelijk. De informatie is gratis maar er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Het is mogelijk dat bepaalde informatie op Ketostrips.nl niet correct of onvolledig vermeld wordt. Het gebruik van de informatie is op eigen risico. De informatie op deze website kan niet gezien worden als een professioneel advies. Voor het gebruik ervan en de gevolgen van het gebruik aanvaarden we geen enkele aansprakelijkheid.

Productinformatie

Gebruik de producten alleen zoals aangegeven in de handleiding of op de verpakking. Lees dit zorgvuldig voor het gebruik van een product De producten die we in deze webshop aanbieden zijn niet niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten of als een recept voor medicatie. Neem altijd contact op met een arts of zorgverlener voor je begint met een dieet of supplement. Dit geldt nog meer als er sprake is van bestaande gezondheidsklachten of medische problemen.

De teksten, afbeeldingen en andere content die op deze website te vinden zijn behoren toe aan de eigenaar van Ketostrips.nl. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming gekopieerd en/of verveelvoudigd worden. Het embedden van de informatie is ook niet toegestaan. Deze disclaimer kan op ieder moment gewijzigd worden.

Disclaimer

Ketose teststrips zijn bedoeld voor het meten van de concentratie ketonen in de urine. Het is geen exacte meting van het ketonengehalte in het lichaam en is geen oplossing, behandeling, medicatie of geneesmiddel voor overgewicht, diabetes en andere aandoeningen. We geven geen garanties op gewichtsverlies en/of het behalen van persoonlijke doelen.

Heb je vragen over deze disclaimer? Neem dan contact met ons op.