Ketostrips.nl is, zoals je waarschijnlijk al verwacht, een website waar je ketostrips kunt bestellen. Of je nu het Atkins dieet volgt of het ketogeen dieet probeert; met de ketostrip kom je er snel achter of je goed bezig bent. De ketostrip gebruik je om te meten of je in ketose bent. Met behulp van de urinetest meet de strip het ketonengehalte in de urine. Als je in ketose bent dan verkleurt de strip. Als aanvulling op de ketose teststrips vind je op deze website producten die bij het ketodieet passen.

Over ketostrips.nl

We doen er alles aan om producten met een hoge kwaliteit voor een lage prijs beschikbaar te stellen. Als voorstanders van het ketogeen dieet hebben we ontdekt dat er veel vraag is naar deze specifieke teststrips die we op deze website verkopen. Alle producten die we aanbieden zijn door ons persoonlijk getest en beoordeeld. Van iedere batch die binnenkomt testen we of de resultaten overeenkomen met andere teststrips om de kwaliteit te waarborgen.

Ketostrips.nl is onderdeel van Slender Marketing
De Roerdomp 65 (geen bezoekadres)
7609 WB Almelo
KVK: 62583239
BTW: NL128602788B01
Tel: 06-14487856
info@ketostrips.nl
www.ketostrips.nl

De teststrips die we aanbieden beschikken over de CE-markering. De producten die we verkopen zijn goedgekeurd voor verkoop binnen Europa. De niet goed, geld terug garantie die we bieden is van toepassing op alle producten deze website. Om in aanmerking te komen voor deze garantie dient het aangekochte product ongeopend weer teruggestuurd te worden.