We doen er alles aan om alleen betrouwbare en hoge kwaliteit producten aan te bieden. Alle producten die we verkopen zijn goedgekeurd voor verkoop binnen Europa inclusief CE-markering. Mocht je een bestelling geplaatst hebben maar toch niet tevreden zijn dan is het mogelijk om de producten te retourneren.

Let op: producten met een geopende verpakking kunnen niet retour gezonden worden.

14 dagen

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na deze annulering heb je vervolgens nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald.

Enkel de kosten voor de retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De kosten voor verzending verschillen per vervoerder. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket.

Herroepingsrecht

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Houdt er rekening mee dat hygiëneproducten (zoals ketose teststrips) en verzegelde verpakkingen die geopend zijn niet retour genomen kunnen worden.

Als deze producten geopend zijn is er geen bedenktijd of herroeping binnen 14 dagen mogelijk.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via info@ketostrips.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Modelformulier voor herroeping

Retouren

Vermeld bij retouren altijd het order- en factuurnummer. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. Dit geldt ook voor kwijtgeraakte pakketten tijdens de retourzending. Verstuur daarom altijd met Track en Trace om te controleren of het pakket aangekomen is. Na ontvangst worden de geretourneerde producten door ons geïnspecteerd.

Als de producten zich in originele staat bevinden dan maken we binnen 14 dagen het oorspronkelijke aankoopbedrag inclusief verzendkosten over. Indien een deel van de producten retour gezonden wordt dan worden de verzendkosten niet terugbetaald. Voor meer informatie zie ook onze algemene voorwaarden.

Mocht je om de één of andere reden niet tevreden zijn met een product? Laat het ons dan weten zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. We stellen je vertrouwen in ons op prijs en dat willen we zo houden.

Het adres voor retourzending is:

Ketostrips.nl
De Roerdomp 65
7609WB Almelo

Neem contact op als je vragen hebt, kritiek of suggesties om de dienstverlening te verbeteren.