We doen er alles aan om alleen betrouwbare en hoge kwaliteit producten aan te bieden. Alle producten die we verkopen zijn goedgekeurd voor verkoop binnen Europa inclusief CE-markering. Mocht je een bestelling geplaatst hebben maar toch niet tevreden zijn dan is het mogelijk om de producten te retourneren. Als je het bestelde product(en) wilt retourneren dan is dit mogelijk binnen 14 dagen na aankoop. Bij aankoop van meerdere producten dan begint de termijn na ontvangst van het laatste artikel.

Retouren

Alleen ongeopende producten in de originele verpakking kunnen geretourneerd worden. Vermeld bij retouren altijd het order- en factuurnummer. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. Dit geldt ook voor kwijtgeraakte pakketten tijdens de retourzending. Verstuur daarom altijd met track en trace om te controleren of het pakket aangekomen is. Na ontvangst worden de geretourneerde producten door ons geïnspecteerd. Als de producten zich in originele staat bevinden dan maken we binnen 14 dagen het oorspronkelijke aankoopbedrag inclusief verzendkosten over. Indien een deel van de producten retour gezonden wordt dan worden de verzendkosten niet terugbetaald. Voor meer informatie zie ook onze algemene voorwaarden.

Mocht je om de één of andere reden niet tevreden zijn met een product? Laat het ons dan weten zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. We stellen je vertrouwen in ons op prijs en dat willen we zo houden.

Het adres voor retourzending is:

Ketostrips.nl
De Roerdomp 65
7609WB Almelo

Neem contact op als je vragen hebt, kritiek of suggesties om de dienstverlening te verbeteren.