Ketostrips.nl heeft professionals als zakelijke klanten zoals diƫtisten, voedingsdeskundigen, afslankcoaches, sportartsen, fysiotherapeuten, apotheken en sportscholen. We bieden zakelijke klanten de mogelijkheid om producten op rekening te kopen. Neem eerst contact met ons op via een zakelijk e-mailadres om er gebruik van te maken. Zakelijk bestellen is alleen mogelijk na onze voorafgaande goedkeuring.

Zakelijk afrekenen

Op de “Afrekenen” pagina is het mogelijk om als betaalmethode zakelijk te kiezen. Dit staat bij ons gelijk aan kopen op rekening. Vermeld de bedrijfsnaam gevolgd door het KVK-nummer bij de factuurgegevens van de bestelling. Wanneer er zakelijk betaald wordt ga je akkoord met de algemene voorwaarden en plaats je een bestelling met betalingsverplichting. Zodra de bestelling in behandeling genomen is ontvang je een e-mail met een overzicht van de bestelling. De factuur wordt apart onder naam van Slender Marketing verzonden. De factuur dient binnen 30 dagen na de factuurdatum betaald te worden door zakelijke klanten.

BTW

De producten op deze websites worden inclusief BTW getoond zoals dit voor consumenten geldt. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvragen. Op supplementen is het 9% BTW tarief van toepassing. Op de overige producten 21% BTW. De BTW wordt apart op de factuur vermeld.

Voor grote bestellingen is het mogelijk een offerte aan te vragen. Neem hiervoor contact met ons op via info@ketostrips.nl.